TC Het Grootslag Aanpassing Afhangbord KNTLB.Club

02 mei 2021

Beste Leden,

Inmiddels is de wijziging doorgevoerd.

Namens KNTLB.club:

De boekingsinstellingen van de module Afhangbord is een onderdeel dat KNLTB.club graag zo goed mogelijk blijft ontwikkelen. Daarom vragen wij aan clubs of wij deze flexibeler kunnen maken om dit beter te laten aansluiten op het beleid van de club rondom het afhangen. We willen deze verbeteringen zo zorgvuldig mogelijk doorvoeren aangezien deze voor elke club geldt. Eén van de wensen die als eerste wordt doorgevoerd is de instelling: aantal uren dat van tevoren gereserveerd kan worden.

 

Deze instelling ging voorheen op basis van dagen en op middernacht ging het tijdslot open wanneer de boeking vooruit kan worden gemaakt. In plaats van dagen wordt nu het aantal uren ingesteld en zetten we de huidige dagen om naar uren (bv 1 dag vooruitboeken wordt 24 uur).

 

In plaats van middernacht wordt het mogelijk om boekingen in de toekomst mogelijk te maken op basis van de vooruit ingestelde uren. Hierbij wordt gekeken naar de huidige tijd en niet meer naar een vast tijdstip op middernacht om zo te voorkomen dat de leden om 12 uur in de nacht massaal gaan reserveren. 

Als bestuur horen wij graag hoe dit bevalt. Mocht de tijd langer of korter vooraf beter zijn om een baan te boeken, dan kunnen we dit in overleg aanpassen. 

Veel speel plezier.

Sportieve groeten,

 

Bestuur TC Het Grootslag 

 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 228 515 607

T.C. Het Grootslag

Raadhuislaan 6
1613 KR GROOTEBROEK