Algemeen

Wij bieden in de zomer- en wintermaanden trainingen aan voor elk niveau en elke leeftijd. De zomertrainingen beslaan  een periode van 22 weken. De wintertraining binnen duurt 18 weken en de buitenlessen in de winter 15 weken zodat er bij slecht weer ingehaald kan worden. Tijdens de vakantieperiodes zijn er geen lessen.

De hoofdtrainer van de vereniging is Edgar Blom. Hij verzorgt de trainingen van de gevorderde jeugd en de selectietrainingen. In de zomer bestaat er ook de mogelijkheid voor senioren om bij Edgar te trainen.

Raoul Kreutzer is de tweede trainer. Hij start met de beginnende jeugd met de cursus “Maak Kennis Met Tennis”. Deze cursus wordt twee keer per jaar gegeven in het voorjaar en in de winter. Dit is voor de kinderen de ideale basis om met tennis te starten. Zij leren er op speelse wijze met het racket om te gaan en in een groep te spelen. Raoul geeft ook de vervolglessen aan de jeugd tot de splitsing gemaakt wordt wie er naar Edgar gaat en wie er bij Raoul blijft. Er wordt hierbij gekeken naar de mogelijkheden van de kinderen en de inzet.

De senioren worden geplaatst naar mogelijkheden bij beide trainers. Beginnende senioren kunnen ook starten met de speciale cursus "Maak Kennis Met Tennis".

Zowel Edgar als Raoul zijn gediplomeerd tennisleraar met een door de KNLTB afgegeven licentie.

Ed Koebrugge is de trainingscoördinator. Dit houdt in dat hij de inschrijvingen voor beide series trainingen verzamelt en met de trainers de indeling maakt. Inschrijven voor een training wil ook zeggen dat je aansprakelijk bent voor het lesgeld. Bij overmacht van verhindering dien je zelf een vervanger te zoeken . Dit kan in overleg met Ed.

Aanmelden voor training gaat altijd via de trainingscoördinator. De inschrijfformulieren staan op de website vermeld. Op deze formulieren treft u ook de trainingsdagen en informatie over het lesgeld aan. Bij twijfel kunt u een proefles aanvragen bij Raoul Kreutzer (tel: 06-23020316)

Voor informatie betreffende tennislessen / trainingen voor beginners en recreanten kunt u contact opnemen met onze trainingscoordinator Ed Koebrugge of onze trainer Raoul Kreutzer (tel: 06-23020316).

TC het Grootslag Raadhuislaan 6 1613 KR Grootebroek Tel: 0228 - 515607

Ogenblik a.u.b. ...