Start voorjaarscompetitie

Voorjaarscompetitie nieuws.

Afgelopen week is de voorjaarscompetitie van start gegaan. Om u van het wedstrijdgebeuren in onze vereniging op de hoogte te houden sturen we elke week een kort verslag van de gespeelde wedstrijden en geven wij een inzicht in de wedstrijden die het komend weekend op het programma staan. Wij hopen doordat we dit publiceren de belangstelling vanuit de leden voor het wedstrijdgebeuren weer toeneemt. Ten slotte hebben we nu een geweldig terras waar u gezellig kunt zitten en meeleven met de spelers.

De dames van dinsdag/donderdag en vrijdag beten het spits af maar hadden een moeizame start. Even wennen aan het zachte gravel dan gaat het volgende week vast beter.

Het weekend had qua weer een geweldige start. Op de zondag waren misschien mede hierdoor de prestaties/ resultaten ook veelbelovend. Het eerste gemengde team speelde de eerste wedstrijd uit in Amsterdam en nam de volle winst van 8-0 mee. Dit flikte ook het jeugdige tweede team in Grootebroek.

De heren1 hadden ook een goeie start met een gelijk spel 3-3, het tweede won met 5-1; helaas moest het derde de punten in Amsterdam laten.

De meisjes starten met 3-3 en de jongens wonnen met 5-1. Het district damesteam op zondag haalde ook de volle winst van 5-0 binnen.

Ook op de zaterdag spannende wedstrijden. Het jongensteam t/m 17 jaar haalde volle winst binnen. Zij moesten er hard voor werken met 3 driesetters van de zes partijen.

Van de drie herenteams wist slecht het 3e team te winnen met 5-1. De dames verloren hun eerste wedstrijd. De heren 35+ teams hadden een matige start.

Beide gemengde teams speelden een spannende wedstrijd. Het eerste verloor met 3-2 maar speelden vier driesetters. Hier komt in de komende wedstrijden zeker meer uit.

Het tweede deed het met drie driesetters; dus ook hier kansen.

De jonge jeugd speelt tegenwoordig ook op de zondag. Volgende week doen we ook hier verslag van.

As. zaterdag spelen de volgende teams thuis:

  • 11.30 uur Heren 1, heren 2
  • 13.00 uur heren1, dubb.35+, en gem.2.
De zondag competitie wordt gespeeld op maandag 2e Paasdag.
  • 10.00uur groen 1, Gemengd 1
  • 13.00 uur heren 1
  • 11.30 uur meisjes 1 en jongens 1.
TC het Grootslag Raadhuislaan 6 1613 KR Grootebroek Tel: 0228 - 515607

Ogenblik a.u.b. ...