Competitie nieuws 2017 nr. 2

Competitieflits nr. 2

Het Paasweekend was gereserveerd voor de tenniscompetitie.

Op zaterdag speelden er weer veel teams  maar thuis waren er maar vier. Heren 1 moest het opnemen tegen de Kaag en verloor met 4-2. Het tweede deed het beter met een gelijk spel van 3-3 tegen Kaag 2 maar het derde deed het nog beter en won met 6-0 tegen Kaag 3. Hiermee boekten de mannen de tweede overwinning.

De 35 + heren van het 1e team konden het niet bolwerken tegen de Dog en verloren met 4-2. Het tweede team hebben we vorige week duidelijk te kort gedaan in het verslag want zij wonnen met 4-2 en dat was als matig genoemd. Sorry mannen. Het stimuleerde echter wel om het nog beter te doen want nu werd het winst van 5-1.

Het dubbelteam 35+ won met 4-0 tegen Juliana. Zij wonnen vorige week ook hun partij. De beide gemengde teams verloren vorige week beiden op het nippertje met 3-2. Nu draaiden ze dat om en wonnen beiden met de zelfde cijfers. We hadden het al voorspeld dat het beter zou worden. Het dames team heeft het erg zwaar en verloren ook deze week weer.

Op zondag speelde het 1e gemengde team zijn eerste thuis wedstrijd tegen Festina. Ilona was weer present en won gelijk haar singel wat een goed begin was. Ook Sophie won met dikke cijfers. Toen de heren. Dat was een titanen strijd maar Aron en Stef wisten beiden de punten te pakken. De dames dubbel Met Marjolein en Sophie was een eitje en was de winst binnen.

Maar er zat nog meer in zowel de heren dubbel als de mixen werden gewonnen. Stef en Ilona moesten er nog hard voor knokken. De derde set tiebreak bracht de overwinning.

De tweede 8-0 was een feit.

Het tweede gemengde team speelde in Hoorn tegen Juliana 5. De singels werden royaal gewonnen. Slechts twee partijen werden verloren. De heren dubbel en de mix van Raymon en Anika welke ook in tiebreak beslist werd gingen verloren. 6-4 voor Het Grootslag.

Het 1e herenteam speelde thuis tegen Dijkzicht 1. Een afgetekende overwinning van Grootslag 5-1, Het tweede moest naar Tie-Breakers 4. Door wat persoonlijke ongemakken kwamen ze niet verder dan 3-3. Ook de mannen van het derde team hebben puntjes gepakt 3-3 uit bij Westerveld 1.

Het jongensteam had een heel sterke tegenstander. Ze hebben er alles aan gedaan maar konden slechts 1 partij binnen slepen. Het was wel een leerzame dag.

Groen 1 speelde vorige week bij Neckslag en hebben ze gewonnen met 5-1. Deze week speelden ze thuis en werd het 5-1 voor Het Grootslag. Houwen zo jongelui.

Groen 2 Verloor vorige week van Ursem met 5-1 en speelde zondag uit tegen Oudorp 3-3 gelijk. Knappe prestatie.

Dit waren de prestaties van het Paasweekend. Komend weekend is er geen competitie. Volgende week krijgt u het programma voor 29 april.

TC het Grootslag Raadhuislaan 6 1613 KR Grootebroek Tel: 0228 - 515607

Ogenblik a.u.b. ...