Competitie nieuws 2017 nr. 3

Competitieflits nr.3

Verslag zaterdag:

Het jongensteam 11/17 opende de dag en won met 4-2 van Heer Hugowaard 2.

Heren dubb.35+ speelden tegen Marken en wonnen met 4-0. Zij hebben nog maar 1 partij verloren dus gaan super.

Heren 1 en 2 35+ verloren beiden met 4-2. De heren 1 en 2 van 17+ deden het nog iets minder en verloren met 5-1 en 6-0. Het 3e team deed het beter en won met 4-2.

Zij staan op de tweede plaats en gaan lekker.

Gemengd 1 won in Purmerend met 5-0 en het tweede moest slecht 1 single afstaan aan Dijkzicht.

Het damesteam heeft ook de eerste 2 punten binnen gehaald. Het begin is er nu doorgaan. Succes.

 

Verslag Zondag:

De zondag wordt begonnen met de groene competitie. Het voormalige woensdagmiddag gebeuren. Twee teams doen hier aan mee. Het eerste met een jaar ervaring achter de rug.

Zij wonnen met 6-0 van Beemster. Het tweede ging uit naar de Kaag en verloor met 5-0.

Gemengd 1 speelde uit tegen KZTV. Dit team had de eerste twee wedstrijden ook gewonnen dus het was best spannend. 1dames singel,1 heren singel en 1 mix werd verloren. Met dat resultaat was de winst binnen.

Hetzelfde gold voor gemengd 2. Ook deze tegenstander had de beide voorgaande wedstrijden gewonnen. Slechts 1 mix partij werd ingeleverd en met 7-1 winst staan ze mooi bovenaan.

Heren 1 speelde uit tegen de Drieban. Drieban gaf 2 partijen op en Grootslag won er 1 zodat een gelijk spel de uitslag was.

Heren 2 en 3 hadden het moeilijk tegen Amsterdamse teams. Bij 2 werd 1 partij gewonnen doordat de tegenstander ondanks zijn goeie conditie een korte bal niet kon halen en een bovenbeenblessure opliep. De rest ging verloren voor het Grootslag. Het derde haalde de zelfde uitslag 5-1 verloren.

Het jongensteams speelde tegen Santana en won dik met 6-0. Het dames district team haalde ook deze week de volle winst binnen en staan in deze groep boven aan.

TC het Grootslag Raadhuislaan 6 1613 KR Grootebroek Tel: 0228 - 515607

Ogenblik a.u.b. ...