Competitie nieuws 2017 nr. 4

Competitieflits nr. 4

Zaterdag 6 mei

Het jongensteam opende het weekend met hun wedstrijd .Zij pakten de winst met 4-2. Het 1e herenteam 35+ had het moeilijk en verloren met 5-1. Het tweede deed het beter en versloeg de koploper met 5-1. Slechts 1 singel werd verloren. Het blijft spannend in deze poule.

De beide herenteams 17+ verloren weer en komen in de gevaren zone. Het derde team heeft een bijzonder spannende poule waarbij de bovenste 3 teams weinig in sterkte voor elkaar onderdoen.

De gemengde team blijven in de race. Bij het eerste blijft het jammer dat ze de eerste wedstrijd verloren hebben. Dit kan wel eens de belangrijkste wedstijd geweest zijn. We wachten af.

Het tweede won met 5-0. Hier is wat vertekening in de stand door een verschillend aantal wedstrijden gespeeld zijn.

Het dames zaterdag team heeft te zware tegenstanders om goed partij te geven.

Het damesteam op zondag gaat als een trein en is nog steeds ongeslagen.

Zondag 7 mei

De gemengde zondag teams stevenen rechtstreeks op een kampioenschap af. Beiden hebben al een aardige voorsprong opgebouwd. Zondag de laatste thuiswedstrijd voor het 1e team.

Heren 1 verloor met 5-1 van de Kaag. De Kaag voert de ranglijst aan maar de strijd speelt zich vooral af in de middenmoot.

Het 2e en 3e herenteam speelden gelijk 3-3.

Het jongensteam nestelt zich op de 2e plaats achter het sterke team uit Dronten.

Bij het meisjesteam geeft het aantal gespeelde wedstrijden ook een vertekend beeld. Zeker is wel dat het team uit Volendam wel de sterkste is.

In de groene competitie speelde het 1e team thuis. Zij voeren de ranglijst aan dus dat belooft wat van onze jongste competitiespelers.

Het tweede speelde uit in St Pancras 3-3. Ook een mooi resultaat.

We hopen voor het komend weekend op mooi weer zo dat alles door kan gaan.

TC het Grootslag Raadhuislaan 6 1613 KR Grootebroek Tel: 0228 - 515607

Ogenblik a.u.b. ...