Competitie nieuws 2017 nr. 6

Competitieflits nr.6

De laatste competitie wedstrijden van voorjaar 2017!

Voor een aantal teams is het kampioenschap heel dichtbij. Anderen moeten er nog hard voor knokken om de winnende punten binnen te halen of zijn afhankelijk van wat anderen doen. Ook verkeren er teams in degradatiegevaar of is het zwaard al gevallen. Gezonde spanning dus.

Zaterdag

Heren 2 dubbel  35+ speelt om 14.00 uur tegen TV Hoorn 2. Wij hebben 1 punt meer, dus kansen.

Het 1e 35+ vecht tegen degradatie. Het 2e eindigt in de midden. Het jongensteam wordt waarschijnlijk 3e .

Bij de heren 17+ is er ook volop spanning. Het eerste moet alle zeilen bij zetten om zich te handhaven. Voor het tweede lukt dat niet meer. Het derde kan het rustig aan doen. Zij staan mooi in het midden. Voor het zaterdag damesteam valt het doek. Volgend jaar een klas lager. De dames op zondag worden kampioen. Zij hebben nog 1 punt nodig.

Het gemengde team 1 op zaterdag mooi in de middenmoot. Bij het tweede is het spannend. Gelijk met Zes Wielen. Helaas was dat hun eerste wedstrijd die ze op het nippertje verloren.

We wachten af. Zij spelen om 13.00 uur.

Zondag

Het ziet er naar uit dat gemengd 1 en 2 kampioen worden. Het tweede speelt thuis aanvang 10.00 uur. Bij de heren kan het eerste team maximaal 2e worden Zij spelen om13.30 uur. Team 2 en 3 moeten nog een paar punten halen om er in te blijven. Het jongensteam is al klaar en werd tweede. Het meisjesteam gaat voor 2 of 3.10.00 uur thuis

Groen 2 heeft alles gewonnen en is dus kampioen geworden. Dat is een goed begin van het competitie spelen.

Afsluiting

Ter afsluiting van de competitie de huldiging van de kampioenen van zaterdag en zondag tijdens de barbecue. Edgar is 25 jaar trainer en ook dat wordt gevierd.

Kosten barbecue 7,50 euro opgeven bij   

TC het Grootslag Raadhuislaan 6 1613 KR Grootebroek Tel: 0228 - 515607

Ogenblik a.u.b. ...