Grote Clubactie 2017

Beste leden,
TC het Grootslag doet dit jaar mee met de Grote Clubactie. Naast een super mooie renovatie van ons complex, GAAN we het nu aantrekkelijker maken voor de jeugdleden, maar ook voor de jeugd van onze vrienden en familie. De jeugd is en blijft de toekomst.

Ons doel:
De minibaan opknappen en opvrolijken; nieuwe baan, net en vrolijk spandoek. Daarnaast een harde ondergrond en muurschildering aanbrengen in de oefenkooi/muur.
Wanneer er geld over blijft, zal dit geïnvesteerd gaan worden in een speeltuintje voor de allerkleinste (1 tot ongeveer 6 jaar).
Om ons doel te kunnen uitvoeren hebben we ieders hulp hard nodig, dus ook JOU! Jong en oud!
Op zaterdag 16 september start de verkoop en willen wij met de hele club loten gaan verkopen in de streek. De jeugd zal samen met hun competitieteam genootjes en een begeleider de loten verkopen. We starten om 13:30 uur met een welkomstdrankje en de dag sluiten we af met een lekkere versnapering rond 17:00 uur.
Naast de prijzen die te winnen zijn via de grote clubactie voor de beste verkoper/verkoopster (t/m 13 jaar). Zal Grootslag voor de beste verkoper of verkoopster twee kaarten voor het ABN AMRO World Tennis Tournament in Rotterdam weggeven.
Wilt u of uw kind een bijdrage leveren aan de grote clubactie? Laat dit dan weten via
ilonabroersen@hotmail.com

TC het Grootslag Raadhuislaan 6 1613 KR Grootebroek Tel: 0228 - 515607

Ogenblik a.u.b. ...