Algemene informatie lidmaatschap

Tarieven verenigingsjaar 2023

Lidmaatschap senioren  (18 jaar en ouder):

Lidmaatschap € 135,- (inclusief lidmaatschap KNLTB) + € 90,- zelfwerkzaamheid per jaar.

Senioren voeren daarnaast ieder jaar 3 x 3,5 uur zelfwerkzaamheid uit voor de club. De diensten kunt u vullen in de dienstenplanner, deze worden in maart opengezet en u kunt inschrijven tot 1 mei. Na 1 mei wordt er gefactureerd als er geen diensten zijn ingevuld en er is dan géén restitutie mogelijk. 

Bent u 75 jaar of ouder dan bestaat de zelfwerkzaamheid uit 2 x 3,5 uur, u krijgt dan 1 dienst kado. Kiest u ervoor om geen diensten te draaien dan blijft de afkoop  € 90. Indien u kiest voor 1 dienst dan is de afkoop van de andere dienst € 45,00. 

 

Lidmaatschap junioren t/m 17 jaar:

€ 55,-  (inclusief lidmaatschap KNLTB)

en daarnaast voor junioren:     

€ 35,-  indien er deelgenomen wordt aan clubactiviteiten en voorjaarscompetitie

€ 35,-  indien er deelgenomen wordt aan clubactiviteiten en najaarscompetitie      

Alle junioren kunnen het 2e jaar deel gaan nemen aan de WorldTour en Junioren competitie. Dit is een uitwisselingsprogramma met andere verenigingen uit de regio wat wordt georganiseerd door de KNLTB.

Daarnaast organiseren we diverse andere activiteiten voor kinderen en ook daar verwachten we alle kinderen (en hun ouders). Dit levert meer speel- en tennisplezier op, tot snel!  

Naast het lidmaatschap betaalt u éénmalig € 5,- voor een toegangspas voor het park. Alle bedragen zijn exclusief tennis trainingen en deelname aan open toernooien.

Inschrijven?  Wilt u zich inschrijven?

Klik dan hier voor het inschrijfformulier.

Opzeggen Uw lidmaatschap dient vóór 31 december opgezegd te worden bij de ledenadministratie. Indien de opzegging na deze datum plaatsvindt maar vóór 1 april zijn er KNLTB-bondsbijdrage en administratiekosten verschuldigd van 30 euro. Na 1 april is er geen opzegging/restitutie meer mogelijk.

opzegging kunt u mailen naar: [email protected] 

Trainingen en clubactiviteiten via www.tennisschooldekloek.nl

Als u lessen afneemt bij de Kloek en u wilt opzeggen dan dient u dit zowel bij tennisschool de Kloek als bij de ledenadministratie van T.C. het Grootslag door te geven! 

Introducé(e) Wilt u als introducé een keertje mee tennissen? Dat kan! Voor slechts € 5,00 per keer voor zowel junior als senior. 

Let op: alle prijzen zijn onder voorbehoud 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 228 515 607

T.C. Het Grootslag

Raadhuislaan 6
1613 KR GROOTEBROEK

KVK-nummer

40624275