Commissies

De accommodatiecommissie.

De taak van de accommodatiecommissie is het toezicht houden op het tenniscomplex in samenwerking met de groundsman. Zorg dragen voor het onderhoud en voor de eventuele aanschaf van materialen bestemd voor het onderhoud. Het in stand houden van het tenniscomplex, leiding geven bij het onderhouden van de banen, clubhuis, terras, groenvoorziening, bergruimte en lichtinstallaties.

De contactpersoon voor de accomodatiecommissie is Johan Kelder en is bereikbaar via: [email protected]

Jeugd Verenigingsmanager  (Trainers van de Kloek en Bestuur)

De vereniginsmanager draagt zorg voor het totale jeugdbeleid, zowel recreatief als prestatief binnen onze club. Zij organiseert clubkampioenschappen, onderlinge toernooien en het open jeugdtoernooi  Zij regelt in overleg met de technischecommissie de Bond- en Districtscompetitie voor de jeugd. In samenwerking met de trainingscoördinator worden de trainingen en competitie ingedeeld.

De contactpersoon vooor de Verenigingsmanager Jeugd  is Roel Neefles te bereiken via: [email protected]

De kantinecommissie.

De taak van de kantinecommissie is het exploiteren van de kantine, het in- en verkopen van drank en voedingsmiddelen, het organiseren van bardiensten en het onderhoud (schoonhouden) van de kantine.

De contactpersoon voor de kantine commissie zijn Petra Neuvele en Sandra bereikbaar via: [email protected]

De communicatiecommissie.

De taak van de communicatiecommissie is beheren van social media en de website. Daarnaast redigeert de communicatiecommissie aangeleverde stukken en ondersteunen zij bij het samenstellen van nieuwsberichten.  

Voor 2021 zijn wij nog op zoek naar commissieleden. Anke Buysman doet maandelijks onze nieuwsbrief.

De Commerciele Commissie 

De taak van de commerciele commissie  bestaande uit 3 heren is het werven van leden, activiteiten en sponsors ter financiële ondersteuning van de club  

De heren Bas, Dennis en Kristiaan zijn bereikbaar via: [email protected]

De technische commissie.

De technische commissie is verantwoordelijk voor het beleid inzake het prestatieve tennis binnen onze club. Dit betekent dat zij de competitie teams samenstelt voor zowel de zondag- zaterdag-, en de dinsdagdamescompetitie (Bonds - en Districtscompetitie). Tevens organiseert zij de clubkampioenschappen.

Jeroen Degeling voor de technische commissie is bereikbaar via: [email protected]

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 228 515 607

T.C. Het Grootslag

Raadhuislaan 6
1613 KR GROOTEBROEK

KVK-nummer

40624275