Commissies

De accommodatiecommissie.

De taak van de accommodatiecommissie is het toezicht houden op het tenniscomplex in samenwerking met de groundsman. Zorg dragen voor het onderhoud en voor de eventuele aanschaf van materialen bestemd voor het onderhoud. Het in stand houden van het tenniscomplex, leiding geven bij het onderhouden van de banen, clubhuis, terras, groenvoorziening, bergruimte en lichtinstallaties.

De contactpersoon voor de accomodatiecommissie is Johan Kelder en is bereikbaar via [email protected]

De kantinecommissie.

De taak van de kantinecommissie is het exploiteren van de kantine, het in- en verkopen van drank en voedingsmiddelen, het organiseren van bardiensten en het onderhoud (schoonhouden) van de kantine.

De contactpersoon voor de kantine commissie is Petra de Vries en is bereikbaar via: [email protected]

De technische commissie.

De technische commissie is verantwoordelijk voor het beleid inzake het prestatieve tennis binnen onze club. Dit betekent dat de commisie de competitie teams samenstelt voor zowel de zondag- zaterdag-, en de dinsdagdamescompetitie (Bonds - en Districtscompetitie). Tevens organiseert de commissie de clubkampioenschappen.

De contactpersoon voor de technische commissie Jeroen Degeling is bereikbaar via: [email protected]

De Grootslag Open Commissie

Deze commissie organiseert elk jaar het Open toernooi in week 27. Dit is een super gezellig toernooi waar met veel liefde en aandacht aan wordt gewerkt. Deelnemers uit de hele regio komen bij ons tennissen en er is altijd een feestavond met BBQ. 

U kunt de Grootslag Open commissie bereiken via [email protected]

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 228 515 607

T.C. Het Grootslag

Raadhuislaan 6
1613 KR GROOTEBROEK

KVK-nummer

40624275