Commissies

De accommodatiecommissie.

De taak van de accommodatiecommissie is het toezicht houden op het tenniscomplex in samenwerking met de groundsman. Zorg dragen voor het onderhoud en voor de eventuele aanschaf van materialen bestemd voor het onderhoud. Het in stand houden van het tenniscomplex, leiding geven bij het onderhouden van de banen, clubhuis, terras, groenvoorziening, bergruimte en lichtinstallaties.

De contactpersoon voor de accomodatiecommissie is Johan Kelder.

De jeugdcommissie.

De jeugdcommissie draagt zorg voor het totale jeugdbeleid, zowel recreatief als prestatief binnen onze club. Zij organiseert clubkampioenschappen, onderlinge toernooien en het open jeugdtoernooi De Afsluiter. Zij regelt in overleg met de technischecommissie de Bond- en Districtscompetitie voor de jeugd. In samenwerking met de trainingscoördinator worden de trainingen ingedeeld.

De contactpersoon vooor de jeugdcommissie is Mark de Wit en is bereikbaar via: [email protected]

De kantinecommissie.

De taak van de kantinecommissie is het exploiteren van de kantine, het in- en verkopen van drank en voedingsmiddelen, het organiseren van bardiensten en het onderhoud (schoonhouden) van de kantine.

De contactpersoon voor de kantine commissie is Mark Welker en is bereikbaar via: [email protected]

De communicatiecommissie.

De taak van de communicatiecommissie is beheren van social media en de website. Daarnaast redigeert de communicatiescommissie aangeleverde stukken en ondersteunen zij bij het samenstellen van nieuwsberichten.  

De contactpersonen voor de communcatiecommissie zijn Linelle Koebrugge en Kim Deen en zijn bereikbaar via: [email protected]

De sponsorcommissie.

De taak van de sponsorcommissie is het werven van sponsors ter financiële ondersteuning van de club en het werven van adverteerders voor het clubblad.

De contactpersoon voor de sponsorcommissie is Patrick Jansen en is bereikbaar via: [email protected]

De recreatiecommissie.

De taak van de recreatiecommissie is het regelen van het recreatieve tennisgebeuren binnen de club, zoals het openings-, invitatie-, thuisblijvers- en sluitingstoernooi. Ook de Lady’s Day wordt ieder jaar georganiseerd. Tevens regelt zij de Zomer Aktief Competitie en de VRijdag Avond Competitie.

De contactpersoon voor de recreatiecommissie Anneke Smit-Takken en is bereikbaar via: [email protected]

De technische commissie.

De technische commissie is verantwoordelijk voor het beleid inzake het prestatieve tennis binnen onze club. Dit betekent dat zij de competitie teams samenstelt voor zowel de zondag- zaterdag-, en de dinsdagdamescompetitie (Bonds - en Districtscompetitie), selectieteams samenstelt en de training hiervoor verzorgt. Tevens organiseert zij de clubkampioenschappen.

De contactpersoon voor de technische commissie is Raoul Kreutzer en is bereikbaar via: [email protected]

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

0228-515607

T.C. Het Grootslag

Raadhuislaan 6
1613 KR GROOTEBROEK