Commissies

De accommodatiecommissie.

De taak van de accommodatiecommissie is het toezicht houden op het tenniscomplex in samenwerking met de groundsman. Zorg dragen voor het onderhoud en voor de eventuele aanschaf van materialen bestemd voor het onderhoud. Het in stand houden van het tenniscomplex, leiding geven bij het onderhouden van de banen, clubhuis, terras, groenvoorziening, bergruimte en lichtinstallaties.

De contactpersoon voor de accomodatiecommissie is Johan Kelder en is bereikbaar via: [email protected]

Jeugd Verenigingsmanager  (Trainers van de Kloek en Bestuur)

De vereniginsmanager draagt zorg voor het totale jeugdbeleid, zowel recreatief als prestatief binnen onze club. Zij organiseert clubkampioenschappen, onderlinge toernooien en het open jeugdtoernooi  Zij regelt in overleg met de technischecommissie de Bond- en Districtscompetitie voor de jeugd. In samenwerking met de trainingsco√∂rdinator worden de trainingen en competitie ingedeeld.

De contactpersoon vooor de Verenigingsmanager Jeugd  is Fred Spruit te bereiken via: [email protected]

De kantinecommissie.

De taak van de kantinecommissie is het exploiteren van de kantine, het in- en verkopen van drank en voedingsmiddelen, het organiseren van bardiensten en het onderhoud (schoonhouden) van de kantine.

De contactpersoon voor de kantine commissie zijn Petra Neuvel, Sandra Bout en Sharon Bonnema bereikbaar via: [email protected]

De communicatiecommissie.

De taak van de communicatiecommissie is beheren van social media en de website. Daarnaast redigeert de communicatiecommissie aangeleverde stukken en ondersteunen zij bij het samenstellen van nieuwsberichten.  

Voor nu zijn wij nog op zoek naar commissieleden. Anke Buysman doet maandelijks onze nieuwsbrief.

De technische commissie.

De technische commissie is verantwoordelijk voor het beleid inzake het prestatieve tennis binnen onze club. Dit betekent dat zij de competitie teams samenstelt voor zowel de zondag- zaterdag-, en de dinsdagdamescompetitie (Bonds - en Districtscompetitie). Tevens organiseert zij de clubkampioenschappen.

Jeroen Degeling voor de technische commissie is bereikbaar via: [email protected]

De Grootslag Open Commissie

Organiseert elk jaar het Open toernooi in wk 27. Dit is een super gezellig toernooi waar met veel liefde en aandacht wordt gewerkt. De gehele regio komt bij ons spelen er is veel tennis en een feestavond met BBQ. 

U kunt de GO-commissie bereiken via [email protected]

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 228 515 607

T.C. Het Grootslag

Raadhuislaan 6
1613 KR GROOTEBROEK

KVK-nummer

40624275